.

22 februari 2007

Dr Pepper


Mamma, jag och Janne snackade om olika sug man har efter saker. T.e.x. som vi tjejer som har ett sånt stort sug efter chocklad när vi har mens. Sen tog Janne upp om man va sugen på någon läsk som inte finns längre. Mitt sug är efter Dr Pepper. Godaste läsken någonsin! Fast den finns ju kvar, jag vet ett ställe här i Enköping som säljer, Enögla Livs. Dock är det en bra bit att gå dit :(

4 kommentarer:

Klockan 23 februari 2007 kl. 10:05:00 CET , Blogger Victoria sa...

Dr Pepper är supergott :D

Jo, jag såg du hade tränat med lilla Diezel, jag tränade med min lilla hund, dock var han inte valp då, men iaf,han lärde sig rulla runt på ca 20 minuter med typ "klickermetoden" fast jag hade ingen sån klicker då.

Men jag satt bara framför honom och hade ju godis synligt, då började han göra olika saker, sitta, ligga osv, och när han lade sig fick han godis, sen satte han sig upp, och när han lade sig fick han godis igen, lite så några ggr, tillslut fick han inte då han lade sig, och blev då fundersam och började göra en massa rörelser, och då han t.ex vred sig lite åt en sida, fick han godis osv osv, sen fick han bara när han rörde sig mer åt en sida osv.

Sen tillslut började han lägga sig på sidan och fick godis osv osv, och tillslut så slog han runt av sig själv och fick godis, och då fick han ju bara godis när han slog runt..

Samma funkar med lära dom att peta på en boll med tassen eller en massa grejor, min hund lärde sig olika trick iaf som han aldrig gjort innan på bara några minuter, för att dom själv får tänka fram vad det var dom gjorde när dom fick godis, det fastnar lättare verkar det som. :)

Men nu är ju Diezel en bäbis ännu, så det kan ju ta längre tid :)

 
Klockan 23 februari 2007 kl. 10:17:00 CET , Blogger Victoria sa...

Jo, en sak till, jag tänkte logga till din blogg från min blogg, och jag gjorde en liten banner, men jag ber om ursäkt att jag gjorde det, har du någon egen jag kan använda annars eller godtar du den jag lade upp på min sida nu?

Jag tog bara din loggo där med dödskallarna och skrev Pelefant, men ja, om det inte är accepterat så säg till, du får gärna länka till en egen som jag kan använda om du har en :)

 
Klockan 23 februari 2007 kl. 11:56:00 CET , Blogger Pelefant sa...

Victoria - Det är helt cool lungt att du gjorde så, tyvärr så har jag ingen egen.. :)..

Jo min bäbis är bara en massa bus i nu :P Men han kan rulla runt om jag "puttar" så han ligger på sidan när han ligger ner... Så jag får träna där ifrån.. :)

 
Klockan 23 februari 2007 kl. 17:45:00 CET , Blogger Victoria sa...

Okej, vad bra :) tackar tackar :)

Jo, jag förstår det, lilla sötnosen, han är söt lilla Diezel :) Dom lär ju sig mer och mer :)

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida