.

07 maj 2007

I ett forum på Zoonen så pratade de om Bland/ren-ras avel... Typ alla där tyckte att Blandras avel inte ska finnas men renras-avel HELST ska SKK bestämma vilka som ska kunna avla, som sagt Enligt de personerna.

Jag blir sur när jag läser sånt. Det som är nu klassas som Renrasar har ju varit blandras också. Så rent ut sagt är alla hundar blandras på ett eller annat sätt. Varför ska det Just vara fel på blandraser då det faaan finns värre renrasavel. Och enligt min åsikt så kan SKK dra sig någon stans. Då det bara ser hunden på det yttre. Är det rätt att Schäfrarna ska ha rumpan nästan ner till baken? Är det rätt att English Bulldog ska ha så platt/allt i ett annsikte att de har svårt att andas? Tydligen är det rätt enligt SKK. Så hur kan hundar som inte mår bra/som inte är lyckliga vara bra hundar?

Så fuck renras/blandras snacket.

Alla får avla om:

  • Hunden mår bra


  • Om De inte är Något fel på deras anding/gång stil osv


  • HUNDEN FÅR VARA EN HUND!!! Ingen jävla leksak..



Tex på en Schäfer som har blivit så feeel (enligt mig) avlade, för att bli godkänd och klassas som FIN enligt SKK.. Vilken utan dessa 2 Schäfrar tycker du ser ut som att de mår bäst? Ben som kan gå, eller ben som gör Schäfrarna sämre?????!




Schäfer är ett bra ex, vet att det finns Sååå många mer hundar. Även katter! Men Schäfer är nog en av de populäraste hunden.

Måste även ta English bulldog som är MIN personliga favorit hund!

Enligt SKK Ska en English bulldog se ut så här:


Och en "vanlig" English bulldog såhär:Vilka utav dessa 2 hundar ser bäst? Andast bäst?..

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida